Om meg

Jeg er Susan Jensen Sørensen og i 2016 fullførte jeg min bachelor i Økonomi og Ledelse med fordypning i Prosjektledelse ved HSN, Kongsberg, før jeg flyttet til Tromsø for videre studier og å nyte den fantastiske naturen Nord-Norge har å by på.
Under mine tre år i Kongsberg jobbet jeg med PR og kommunikasjon som ambassadør for HSN. Jobben krevde personlig oppmøte ved at jeg enten holdt foredrag for potensielle studenter, foreldre og lærere, eller hadde ‘en til en’ kommunikasjon på stand eller under mindre foredrag i klasserom. I dag jobber jeg med sosiale medier som sekretær for UiT, her igjen med et fokus på rekruttering av nye studenter men ved hjelp av andre digitale kanaler som Snapchat, Instagram og Facebook.

Innen markedsføring kan en digital tilstedeværelse være en avgjørende faktor for å nå frem til målgruppen. Forståelse for et relativt nytt og evig utviklende fagfelt er derfor ikke bare en fordel, men også kritisk. Her vil du kunne finne artikler innenfor et interessant og viktig fagområde.

En digital tilstedeværelse er ikke bare fremtiden, men nåtiden.

 

Denne bloggen ble opprettet i samhandling med en semesteroppgave i Digital Markedsføring ved UiT våren 2018.